IDEAS COMFORT verwent U!


Vandaag telt IDEAS COMFORT een massa trouwe klanten. Iedere maand kunt u genieten van de nieuwe ideeën en de handige producten die wij u voorstellen.
Vergeet niet uw geschenkcode door te geven in het winkelmandje om van deze actie te profiteren!

Geschenkcode van de maand: L5WB

GESCHENK BIJ UW BESTELLING

De set van drie opbergmanden

Ref. 1160910

De set van drie opbergmanden*GRATIS bij uw bestelling. De absolute voorwaarde om doeltreffend op te bergen, is dat elk ding zijn eigen plekje krijgt en goed beschermd wordt. Dat wordt geen enkel probleem! Deze schitterende manden komen in drie verschillende afmetingen om u te helpen bij uw organisatie en om kostbare plaats te winnen; ongeacht de kamer waarin u ze plaatst ; De stylisten hebben gekozen voor nuances die al even kleurrijk als prettig zijn: een mooie manier om uw woonruimte diepgang te verlenen en de persoonlijkheid van uw huis in de verf te zetten. Het motiefje en het ontwerp op zich maken er eigenlijk een bijzonder trendy voorwerp van. Zo misstaan ze niet in het washok, maar ook niet in de slaapkamer. De binnenkant kreeg een coating om waterdicht te blijven. Bewaar er dus met een gerust hart uw parfumflesjes en andere schoonheidsproducten in: ze zullen niet kunnen uitlopen op een legplank! En als u ze niet meer nodig hebt, vouwt u de manden in een oogwenk samen, zodat ze nog amper plaats innemen. U kunt ze zelfs mee op vakantie nemen!

Afmeting
- 20 x 16 x 14 cm (s)
- 28 x 20 x 16 (m)
- 32 x 25 x 18 (l)

*Zolang de voorraad strekt. Afhankelijk van de beschikbare voorraad. Niet-bindende foto's. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt Ideas Confort zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde of door een aankoopcheque van € 6.

ANDERE GESCHENKEN

2e Extra aanbieding

De opbergmand

Ref. 1170919

De opbergmand* slechts € 1 Bij elke bestelling van € 49 en meer. Vuile was verzamelen in afwachting van de volgende wasbeurt, hem gaan ophangen in de tuin, speelgoed van de kinderen bijeenrapen die overal verspreid liggen… Het is altijd goed om een opbergmand ter beschikking te hebben. En met deze beschikt u over veel plaats. Hij is zo handig dat hij uw leven zal veranderen. De bloemetjesprint is weer helemaal in met zijn schitterende zomerkleuren in lieflijke harmonie. Frisheid en natuurlijkheid brengen uw interieur tot leven en bevatten de voorwerpen die u omringen. Deze set die gewijd is aan opbergruimte: loopt over van verfijning. Laat u verleiden! U hebt hiermee vier stuks in handen die hun nut met klasse bewijzen.

Afmeting
- Hoogte : 32 cm
- Doormeter : 25 cm

Andere extra aanbieding

Ik ontvang een extra geschenk bij een bestelling vanaf € 49.00

  • Kies uw land: